Beautiful Indonesia

Collected and Presented by University of Muhammadiyah Malang

you are here: Home » تجوّل المناطق: Yogyakarta » Indonesia Songs » suwe ora jamu

suwe ora jamu

[2013-04-05 10:39:17, view 3777]


lirik lagu suwe ora jamu

Suwe ora jamu
Jamu godhong tela
Suwe ora ketemu
Ketemu pisan gawe gela
Suwe ora jamu
Jamu godhong tela
Suwe ora ketemu
Ketemu pisan gawe gela