Beautiful Indonesia

Collected and Presented by Universitas Muhammadiyah Malang

you are here: Home » Jelajah Daerah: Jawa Barat » Lagu Indonesia » Es Lilin

Es Lilin

[2013-04-05 10:26:39, view 3647]



   Es Lilin lirik

    Es lilin mah ceuceu disurung surung lah

    Di bawa mah di bawa ka Suka Sukajadi

    Abdi isin ku bapa da bararingung

    Tara tara geuningan di ti sasari

     

    Es lilin mah ceuceu kalapa muda lah

    Di bawa mah di bawa ka Maja Majalaya

    Abdi isin ku bapa samarha duga

    Sok sieun mah geuningan sanes baraya

     

    Peutis kupat jeung jadakes

    Sing horeng mah sing horeng mah

    Sing horeng mah sing horeng mah

    Keur meong

     

    Alus rupa hade pake

    Eta sing horeng mah

    Eta sing horeng mah

    Bebende deungeun

     

    Ari petis kupat jeung jadakes

    Sing horeng mah sing horeng mah

    Sing horeng mah sing horeng mah

    Cereme leuweung

    Alus rupa hade pake

    Eta sing horeng mah

    Eta sing horeng mah

    Sangsara badan reundeu